home
foredrag

­­Contemporary Copenhagen tilbyder skræddersyede foredrag om den aktuelle danske kunst. Foredragene giver et engageret indblik i de tendenser, der præger samtidskunstens udvikling, når vi navigerer i den store mængde af ny dansk kunst og udpeger væsentlige strømninger og centrale kunstnere.

Alle foredrag kan kombineres med guidede galleriture, værkstedsbesøg eller artist talks efter ønske.

Se CC kunstguide ­­

Priser ­­


Dansk Kunst i dag – og i morgen

I takt med at dansk kunst udvikler sig, opstår nye kunstneriske udtryksformer og nye strømninger, både i undergrundskunsten og på den etablerede scene.

Vi tilbyder et levende foredrag i ord og billeder, der giver en introduktion til den danske samtidskunst netop nu. Hertil har vi valgt et repræsentativt udsnit af aktuelle danske kunstnere, hvis praksis fortjener særlig opmærksomhed, og som skaber forståelse for udviklingen indenfor samtidskunsten.

Kunstner i fokus

Er der en aktuel dansk kunstner, som særligt har fanget jeres interesse, tilbyder vi et skræddersyet arrangement med et foredrag, der giver en dybere indsigt i kunstnerens praksis.


Vælg et tema

Foredraget kan også tage udgangspunkt i et specifikt tema, som spiller en rolle på den danske kunstscene. Det kan fx omhandle den unge generation af danske malere, der for alvor er brudt igennem de seneste år. Og vi kan tage fat på emner som ny mediekunst, dansk street art eller klassisk kunst som ­den ses afspejlet i dansk samtidskunst.

Vi imødekommer gerne ønsker og hjælper med inspiration til nye temaer.