home
news

1.8.2010 Til Statens Kunstfond har vi produceret 3 film om fondens støtte til kunst i det offentlige rum. Det drejer sig om projekter på Metropol, Bellahøj Svømmestadion og grafikprojektet. Se dem her:

http://www.kunst.dk/billedkunst/kunstidetoffrum/hellefroesigbellahoejsvoemmestadion/

http://www.kunst.dk/billedkunst/kunstidetoffrum/professionshoejskolenmetropol/

7.7.2010 Tate Modern i London og Louisiana får leveret hver deres film om Turbinegeneration. Tate har været på besøg på Lousiana med kunstneren Albert Potrony for at afholde workshops i samarbejde med undervisningsafdelingen.

Se filmene her: http://www.louisiana.dk/globalsite.aspx?Preview=True&ObjectId=C5ECE6AA-74E3-41F4-BA18-FC522AB39D98

http://blog.tate.org.uk/turbinegeneration/?cat=1〈=en


30.6.2010 tager vi til Roskilde Festivalen, hvor vi med Kunstpausen TV har fået til opgave at videodokumentere festivalens kunstprojekter. Vi taler bl.a. med lydkunstneren Jacob Kirkegaard og kunstgruppen AVPD, der begge har lavet nogle virkelig interessante værker til festivalen. Se dem på Kunstpausen TV www.youtube.com/kunstpausen eller på www.roskilde-festival.dk
1.6.2010 begynder vi at producere de første film for Statens Kunstfond. De to første projekter er under Kunst i det offentlige rum. Den ene film viser Camilla Berner, Anders Abraham og Lone Høyer Hansen der alle har lavet stedsspecifikke værker til Metropol-skolen på Nørrebro. Den anden film viser Helle Frøsigs integrerede vægfrise i det nyrenoverede Bellahøj Svømmestadion.

31.12.09 Gennem hele 2009 har vi løbende produceret fokus videoer for Kunstrådet. Se dem her: http://www.kunst.dk/statens-kunstraad/kunst-i-fokus

21.12.09 færdiggør vi film til Louisiana om Børnehuset, hvor ungerne har været på besøg i udstillingen Fremtidens Arkitektur er Grøn.

31.10.09 åbner Kunstnernes Efterårsudstilling KE09 på Gl. Holtegaard. Vi har produceret en film om den sensorerede udvælgelsesproces med bl.a. Marco Evarissti, Lisbeth Bonde og Julie Nord. Se mere her: http://ke09.dk/udstilling-ke09/aarest-udvaelgelse eller her: http://www.holtegaard.org/UserFiles/File/Videoer/Kunstfilm%20KE%20v3b.mov

4.9.09 ĂĄbner Louisiana udstillingen The World is Yours. Vi har produceret 3 undervisningsfilm til udstillingen i samarbejde med Elisabeth Bodin fra Louisiana.