home
om os

Vi er et kommunikationsbureau med fokus på kunst- og kulturformidling. Vi arbejder primært for at gøre samtidskunsten tilgængelig og imødekommende for et bredere publikum. Vi har fokus på kommunikation af kunstnerisk kvalitet til en modtager, der kan være både kenderen, kritikeren, kunstneren, den nysgerrige, den travle og den brede befolkning.

Vores medie er film, foredrag og kunstguides. Vi arbejder med og for kulturelle, kunstneriske og kommercielle projekter, og i alt hvad vi gør, tror vi på en engageret og engagerende dialog med kunder, gæster, kunstnere og samarbejdspartnere.

Contemporary Copenhagen er også en kreativ virksomhed, der fortsat arbejder for at udvikle feltet for kunst- og kulturformidling. Vi ser kunstformidlere som vigtige medspillere på kunstscenen, hvor opgaven er at synliggøre kunsten som levende, inspirerende, vedkommende, udfordrende og underholdende.

Vi bruger dagligt vores professionelle netværk. Vores samarbejdspartnere er freelancere, virksomheder og institutioner. De faste samarbejdspartnere i filmproduktionen er Blikfang Film og ProCam.

Contemporary Copenhagen ledes af Pernille Skov, der med en kunstfaglig baggrund og flere ĂĄrs arbejde inden for kommunikation, konceptudvikling og projektledelse sikrer den fortsatte fremdrift i CC.